УДАР вступився за «свободівця»: Опадчий допомагає Іллєнку вирвати перемогу у Гереги. Виявлено фальсифікації

На ОВК №215 кандидат від УДАРу Ігор Опадчий допомагає своєму конкуренту зі «Свободи» Андрію Іллєнку захистити голоси виборців.

«Залишилося зовсім трішки. Ми знаємо, що виграємо. Хочу, щоб ця епопея нарешті закінчилася нашою перемогою. Ми пильнуємо, щоб її у нас не вкрали. Сьогодні 15-20 молодиків кримінальної зовнішності намагалися зайти до приміщення, де проводять підрахунок голосів. Але "Беркут" і наші активісти їм завадили. Вони вештаються неподалік. Це морально-психологічний тиск, кроки відчаю. Це крайній захід - Герега хоче зірвати вибори», - цитує Іллєнка Gazeta.ua.

Андрій Іллєнко

Він розповів, що його підтримують народні депутати і кандидат у цьому ж окрузі від УДАРу Ігор Опадчий.

«Разом з ним ми захищаємо результат. Хоча й не було домовленості про зняття когось із нас, ми між собою уклали джентельменську угоду: не критикували один одного і підтримували під всієї виборчої кампанії», - сказав Іллєнко.

Ігор Опадчий

Тим часом у на своїй сторінці у Facebook він виклав фотографію протоколу, який був сфальсифікований.

«Герега краде в мене перемогу! Протокол з дільниці 244 був вирішальним. На ньому я набрав 539, а Герега 428 - підтвердження на фото! Але в останній момент з'явився "уточнений протокол", в якому все навпаки - Герега 539, Іллєнко - 428!!! Підтвердження фальсифікації в мене на руках!», - написав він.

Іллєнко заявляє, що перемогу не віддасть.

«Зараз всі всі всі - в 215 ОВК (Маяковського 29)! Ми переможемо і посадимо цих шулерів! Герега, схаменися! Поки не пізно! Ми перемогу не віддамо! Це війна», - додав він.

столиця УДАР вибори свобода вибори-12 київ фальсифікації

Знак гривні
Знак гривні