Поп-співаки готові агітувати за будь-кого. Головне, щоб дали 10-20 тисяч «баксів»

Українські артисти готові виступати на вулиці за маловідомих кандидатів у народні депутати. Питання лише в ціні.

Як пишуть «Коментарі» з посиланням на «Сегодня», на пропозицію заспівати у дворах Дніпровського району столиці за кандидата, і сказати кілька хороших слів за $10 - $20 тисяч протягом 30-50 хвилин, погодилися майже всі опитані виконавці. При цьому практично ніхто не поцікавився особистістю кандидата.

У співака Віталія Козловського вимог висунули небагато: за концерт у Києві - $10 тисяч, тривалість до 50 хвилин з 50% передоплатою, а також вимоги до сцени і звуку.

Віталік Козловський

У Ані Лорак попросили попередити за 10 днів, і погодилися за умови, що дата виступу не співпаде з всеукраїнським туром (з 25 вересня до 26 жовтня). Однією з умов директора співачки була якість сцени, але пропозицію заспівати у дворі теж були готові розглянути.

Ані Лорак

Представника Світлани Лободи в першу чергу зацікавило прізвище кандидата і його партприналежність. Якщо кандидатура буде узгоджена, співачка готова заспівати за 25 тис. євро.

Свєта Лобода

У Руслани спеціальний політичний гонорар – 15 тисяч євро, і всього лише кілька незайнятих днів у вересні та жовтні. А ось у співачки Гайтани прискіпливо цікавилися про політичну приналежність кандидатки. І після довгої розповіді про її політичну незалежність і бажання зробити життя людям краще, сказали, що співачка наразі працює з однією політичною силою, і не може за когось ще агітувати. Але за умови непрямої агітації – розцінка $20 тисяч.

Руслана

У співачки Асії Ахат, чий чоловік, відомий київський підприємець і депутат Київради Ігор Баленко, зараз балотується в нардепи, попросили надіслати точні дані кандидата, за яким округом він йде, і погодилися розглянути кандидатуру в індивідуальному порядку.

Асія Ахат. Воно перебірлива.

Пісня в тему. Андеграундний польський гурт "Культ": "Усі артисти - то проститутки"

А ось у екс-нардепа та лідера групи «Океан Ельзи» Святослава Вакарчука відмовилися підтримати кандидата – ні гурт, ні сам співак не беруть участь у політичних агітаціях.

Святослав Вакарчук. Один раз «вляпався» у політику – більше не хоче.

Нагадаємо, раніше лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук був народним депутатом від партії «Наша Україна». Однак, склав депутатські повноваження ще до кінця каденції парламенту.

шоу-бізнес музика вибори вибори-12 мезозой

Знак гривні
Знак гривні