Майбутнє книгодруку вже з нами: відтепер кожен собака може написати бестселлер

Завдяки програмі "Безпосередній друк від Kindle", та популярності цих книжкових рідерів від Амазону, професійні графомани/автори/аматори продають тисячі примірників своїх книжок напряму читачам, оминаючи традиційну модель роботи через видавництва.

Вчора Амазон оголосила що клуб "мільйонників", тобто авторів які продали більш ніж 1 000 000 електронних копій своїх книг через Kindle, збільшився і тепер складає вісім людей.

Як правило, це легка для читання література - наприклад про ковбоїв або спеціальних агентів - і коштують такі книжки в районі одного долара США.

Однак цілком ймовірно, що крім збільшення кількості junk food, тобто junk books, цей по справжньому демократичний спосіб поширення книжок, призведе з часом до появи дійсно класної літератури.

Дивно, що ви все ще це читаєте - давно пора бігти і починати писати свою книжку, бажано англійською - є шанс стати мільйонером! (Амазон пропонує угоду, від якої неможливо відмовитися - за продаж ваших книг через Kindle можна отримати від 35% до 70% роялтіз, в залежності від країни)

майбутнє книги

Знак гривні
Знак гривні