Хроніки мракобісся: ікона Сталіну, Православна арифметика, парашутна школа ім. убієнного царєвіча Алєксія.

Перша перлина нашої колекції: ікона Сталіна, що перебуває в найбільшому храмі Петербурга. Серед місцевих жителів поширюються чутки про її чудотворність. З нею ходили хресними ходами. Тобто це не розкольництво якесь, а дуже схоже на мейнстрім РПЦ.

Нагадаємо, що в 2004 році була інформація про ікону Януковича. І дійсно - чим Сталін гірший.

Є вірогідність, що у випадку канонізації "великомученика" Сталіна значна частина України йому молитиметься, бо УПЦ МП є філією РПЦ і транслює ті ж ритуали.

Другий зразок, це блискучі "Начала Православной Аріфметікі" - книжка більше схожа на суміш записок розумово-хворого з використанням православних термінів із язичництвом, однак у наш час для Росії, у церквах якої моляться одночасно "царю-мученику" та його більшовистським вбивцям, це здається цілком нормальним:

"Эта книга – одна изъ запланированой серiи изданiй, посвящѐныхъ возсозданiю Православiя какъ Величайшей Науки нашихъ Славянскихъ Предковъ. Въ процесе рабо-ты надъ научнымъ анализомъ Православiя выделилось три направленiя – языкъ, геометрiя и арифметика. Уже написаны «Геометрiя Православныхъ Боговъ Пантеона Ра» и «Славянская генетическая азбука». Это та база Знанiй, безъ которой не льзя обойтись."

Ну і нарешті, вісті з наших полів: "Погребищенська православна парашутно-десантна школа імені (убієнного) цесаревича Олексія" - без коментарів

Сайт TEXTY.org.ua існує завдяки пожертвам наших читачів.

Фінансова підтримка кожного з вас дуже важлива для нас. Звертаємося з проханням здійснити пожертву на підтримку ТЕКСТІВ.

Наш рахунок на ПейПел: ykarchev@gmail.com

Наш гаманець у гривнях на ВебМані
U336801545841

Рахунок на BitCoin: 12A3CXQop4ofhJWTmdfffC1m2F5vVu1Wq1

Гроші на рахунок можна слати і на телефон
096 551 68 93

- це Київстар, телефон тільки для збору пожертв, зв'язатися з нами можна по емейлу texty.org.ua равлик gmail.com

Якщо ви зробили пожертву, то просимо повідомити нас по емейлу texty.org.ua равлик gmail.com і вказати, на яку платіжну систему ви переслали кошти

мракобісся україна росія

Знак гривні
Знак гривні