Сім'ї Януковича підкинули пару мільярдів грошей з Держбюджету

ПАТ «Луганська вугільна компанія» стала переможцем кількох тендерів держпідприємства «Вугілля України» на загальну суму 949,32 млн грн. Відповідні угоди укладено 19 квітня. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

100% акцій ПАТ «Луганська вугільна компанія» належить ВАТ «Закритий недиверсифiкований венчурний КIФ «Новi технологiї». Фонд є однією з ключових компаній в вугільній групі народного депутата від Партії регіонів Юрія Іванющенко, також відомого як Юра Єнакієвський. Директором фонду є Іван Аврамов, відомий як молодший партнер Юри Єнакієвського по вугільному бізнесу.

Ще одна несподівана радість для президента - замовлення щодо вугілля на таку ж суму отримала близька до сім’ї Віктора Януковича Асоціація «ФПФП «Донбаський розрахунково-фінансовий центр». (Серед співвласників Асоціації є ТОВ «СПС-груп», засновноване Олександром Юрченко.

Він відомий як співзасновник фірми, що володіє кінотеатром «Зоряний», де кілька років базувався штаб Партії регіонів. Також Юрченко є співзасновником ТОВ «Дім мисливця», ТОВ «Дом лесника», благодійного фонду «Відродження України», які приймали участь у відводі земельних ділянок під резиденцію Віктора Януковича «Межигір’я».)

Наші Гроші

длялюдей мезозой дерібан

Знак гривні
Знак гривні