Класифікаця депутатів: піаністи, привиди(або просто брехуни) і ... зомбі!

Після довгого вивчення народних депутатів, вчені-політологи нарешті запропонували наступну систему таксономій для Верховної Ради України:

Депутати-піаністи: це справжні чорнороби парламенту. Вони, немов останні роботяги, змушені приходити на засідання ВР, і голосувати не лише за себе, але й чужими картками за тих, у кого є більш важливі справи. Це, так би мовити, нижча каста "законотворців".

Депутати-привиди (в іншій класифікації, депутати-брехуни). Депутати-привиди існують в стінах парламенту у вигляді своїх карток. Їх фізичні тіла відсутні, тому що перебувають у набагато комфортніших місцях (за кордоном, або в Україні). Їх картки літають по залу в спритних, мозолястих руках депутатів-піаністів, або тихенько лежать у внутрішніх кишенях керівників фракцій. Ці депутати досягнули таким чином, вищого стану свідомості, і голосують за потрібні закони безтілесно.

Дехто стверджує, що таких депутатів-привидів можна назвати брехунами (вони зареєстровані в системі Рада, отримують чималу зарплатню, однак насправді відсутні у залі), однак як би вони не називалися - це вища каста серед обраних слуг народу.

Депутати-зомбі: тут все просто - це мертві депутати, сумлінність яких настільки велика, що вони приходять і реєструються в системі Рада, для того щоб підтримати найбільш важливі для країни та громадян законопроекти. Не вірите?

Тоді почитайте, що написано навпроти призвіща депутата Лісіна, який загинув, борючись із цінами на бензин, ще у минулу неділю

Оновлено: після декількох годин, протягом яких в інтернетах дивувалися реєстрації мертвого депутата, хтось розумний прибрав з сайту Ради цю реєстрацію. Однак скріншоти залишилися, наприклад ось тут.

P.S. Ось тут можна долучитися до кампанії проти мертвих душ (а тепер ще й мертвих тіл, перепрошую) в парламенті! Громадяни України - проти нардепів-піаністів

Сайт TEXTY.org.ua існує завдяки пожертвам наших читачів.

Фінансова підтримка кожного з вас дуже важлива для нас. Звертаємося з проханням здійснити пожертву на підтримку ТЕКСТІВ.

Наш рахунок на ПейПел: ykarchev@gmail.com

Наш гаманець у гривнях на ВебМані
U336801545841

Гроші на рахунок можна слати і на телефон
096 551 68 93 - це Київстар

, телефон тільки для збору пожертв, зв'язатися з нами можна по емейлу texty.org.ua равлик gmail.com

Якщо ви зробили пожертву, то просимо повідомити нас по емейлу texty.org.ua равлик gmail.com і вказати, на яку платіжну систему ви переслали кошти

Рада бидлоеліта мезозой

Знак гривні
Знак гривні