В центрі Житомира невідомі у погонах вдерлися у комп’ютерний клуб і почали виносити обладнання

Близько 13,30 в центрі Житомира співробітники силових органів за допомогою спецобладнання виламали двері комп'ютерного клубу, що знаходиться на Великій Бердичівській.

Ось версія події, яку розповів журналістам один із власників клубу:

- Прийшли люди, дві людини, купили час, трохи посиділи за комп'ютером.

Потім, представившись співробітниками чи то прокуратури, чи то міліції, стали вимагати у адміністратора документи на роботу клубу. Їм дали документи, які перебували в «Куточку споживача».

За версією господаря, поки він їхав в клуб, сталася якась конфліктна ситуація: ці двоє відвідувачів «скрутили руки» адміністратора і ніяких документів про майбутню перевірку не надавали. Співробітники клубу натиснули тривожну кнопку і спрацювала сигналізація, автоматично закрилася ролети на вхідних дверях. Розташовані усередині «перевіряючі» по телефону викликали силовиків. Ті за допомогою обладнання, не ставши чекати фахівця з ключем, розрізали ролету. У клубі в цей час знаходилася дитина, якого після того, як розкрили двері, посадили у швидку. За словами одного з власників клубу, претензії перевіряючих грунтувалися на тому, що дитина нібито сидів за комп'ютером години дві, замість дозволених 45 хвилин.

Також, за словами власників, з клубу винесли комп'ютери, які навіть не опечатано.

Поки вирізали двері преса намагалася з'ясувати у присутніх там людей що ж відбувається, про те міліціонери відмовилися давати коментарі.

http://zhitomir.info

міліція мезозой

Знак гривні
Знак гривні