Колесніченка засвистали в ефірі. (+ВІДЕО)

Висловлювання "регіонала" Вадима Колесніченка в ефірі програми "Відкритий доступ" на ТРК "Україна" викликали обурення у людей у студії.

Це сталося після того, як присутній у студії Олег Рибачук запитав у Колесніченка, чому суд забороняє підприємцям мітингувати на Майдані.

"Ви - людина з минулого, ви звикли, що влада відповідає за суди", - відповів "регіонал". Після цього публіка у студії почала сміятися.

"Влада не відповідає за рішення суду", - продовжив Колесніченко, після чого зала несхвально загула.

Дехто почав вигукувати "Ганьба!"

Нагадаємо, що Колесніченко, голова обєднання "Русскоязычная Украина" і автор скандального законопроекту про мову різко розкритикував підприємців. За його словами ніякої боротьби з Податковим кодексом немає. На Майдані стоять найманці, яких "бариги" ганяють стусаном під зад.

"Це знову ті ж самі політики, які програли, використовують нерозуміння більшої частини людей, це наша, до речі, вина, для того, щоб спровокувати якісь революційні процеси. Ніяких революційних процесів немає, і не буде, і люди все більше починають розуміти, що їх використовують", - сказав політик.

За його словами, люди повинні чітко розуміти, що ті, хто їх провокує на масові заворушення, на захоплення установ, не понесуть відповідальності.

"Коли намагаєшся розібратися, що ж відбувається, що конкретно не подобається: нам не подобається, що нас змушують робити касові апарати, хоча весь світ живе з касовими апаратами. У той же час, коли на ринку господар ринку або його "барига" тримає 5-10-30 цих секцій, і тримає найману робочу силу, якій платить заробітну плату 30 копійок і в будь-яку секунду стусаном під зад вижене, ось ці люди сьогодні тут стоять", - розповів Колесніченко про мітингувальників.

За матеріалами Української правда, ТСН

мова колесніченко фріки підприємці

Знак гривні
Знак гривні