Топ-3 найбільш дикунських норм Кодексу Азарова-Тигіпко (КАТу)

Ми вибрали декілька особливо видатних ідей від Азарова і Тігіпка. Чесно кажучи, вибирати є з чого. Більш нахабної, дикої, цинічної спроби придушити гігантським податковим катком всі види економічної діяльності (крім підприємств олігархів) ще не було.

Отже, наводимо три норми-переможця. (Зауваження - наш вибір - дуже суб"єктивний).

№1 Порушення конституційного права на недоторканість житла. Кожен громадянин України повинен знати, що з прийняттям КАТу податківцям буде дозволено проникнення в житло у відсутності та без згоди власника житла, без рішення суду, та поза рамками слідства - просто так, для перевірки.

№2 Пограбування держави. КАТ надає податковій право за борги перед бюджетом брати в заставу майно та призначати керування будь якими активами комунальних, державних, казенних та держпідприємств, які не підлягають приватизації. Податкова може продати таке підприємство за борги. Тобто, перед чиновникам на високих посадах відкриваються блискучі можливості (навіть без приватизації) привласнити державне майно.

№3 Податкову перевірку оскаржити неможливо. Податківцям перестане бути потрібним рішення начальника про проведення перевірки (його зараз можна оскаржити), достатньо буде направлення на перевірку, яке оскаржити неможливо.

Напис на плакаті: "епідемія безробіття - гірше ніж грип!"

На закуску - тим, хто вважав що податок на нерухомість вас не торкнеться - сильно помиляєтеся! КАТ додає дачні та садові будиночки до житлової нерухомості, на яку буде нараховуватися податок. Більше того - в площу житлової будівлі включається навіть некапітальні будівлі, що добудовані до капітальної стіни житлового дому!

Ще про десятки бандитських і грабіжницьких положень КАТу читайте, наприклад тут.

А про те, як з цим можна боротися, - дивіться нашу редакційну статтю.

*******

Нагадуємо, що сайт TEXTY.org.ua існує завдяки пожертвам наших читачів.

Наш рахунок на ПейПел: ykarchev@gmail.com

Наш гаманець у гривнях на ВебМані
U336801545841

Гроші на рахунок можна слати і на телефон
096 551 68 93 - це Київстар

Якщо ви зробили пожертву, то просимо повідомити нас по емейлу texty.org.ua равлик gmail.com і вказати на яку платіжну систему ви переслали кошти

азаров маразм КАТ мезозой

Знак гривні
Знак гривні