"Ми були рекрутами". Фільм про бійців 3 ОШБр вийшов на Netflix (ТРЕЙЛЕР)

Фільм про бійців Третьої штурмової бригади “Ми були рекрутами” від 3 липня доступний для перегляду на стрімінговій платформі Netflix, повідомила пресслужба 3-ї ОШБр.

Актори фільму – це справжні військовослужбовці Третьої окремої штурмової бригади 3-тя ОШБр, Netflix, кіно, війна

“32 000 глядачів у кіно, понад 5 мільйонів касового збору. Це мокʼюментарі від режисера Любомира Левицького і стрічка стала однією з найуспішніших в Україні. Почуйте історії не акторів, а реальних військових. Дізнайтеся, що таке — справжній мілітарі-двіж, і хто його творить”, – повідомили у бригаді.

Як пише Deep State, стрічка вже стала в ряди однієї з найуспішніших в розділі документальних в українській кіноісторії. За чотири тижні фільм відвідало більш ніж 32 000 глядачів, отримавши понад 5,2 млн гривень касового збору. Цей результат – другий за бокс-офісом для українських документальних стрічок після «20 днів у Маріуполі» Мстислава Чернова, який здобув кінопремію «Оскар».

У центрі сюжету фільму “Ми були рекрутами” – військовослужбовець на позивний "Журналіст", який став частиною 3 окремої штурмової бригади та описує її життя зсередини. Глядачі матимуть можливість почути історії безпосередньо від учасників подій, оскільки актори фільму – це справжні військовослужбовці бригади. Їхні спогади розкажуть більше за будь-які репортажі, допомагаючи кожному глядачеві зрозуміти значення справжньої відваги та самовідданості.

Фільм доступний за ось цим посиланням. 

3-тя ОШБр Netflix кіно війна

Знак гривні
Знак гривні