"Хочеш битися? Бий русню". В Івано-Франківську влаштували акцію проти вуличного насильства (ФОТО)

В Івано-Франківську художник Нікіта Тітов провів акцію "Хочеш битися? Бий окупанта". Під час неї митець пропонував власникам місцевих пабів розмістити наліпки з таким написом на фасадах їхніх закладів.

Фото: Суспільне Івано-Франківськ
Фото: Суспільне Івано-Франківськ

Як повідомляє Суспільне, художник таким способом хотів відреагувати на бійку, яка трапилася 22 вересня на вулиці Леся Курбаса.

Відео бійки відзняв та опублікував на своїй сторінці у Facebook іванофранківець Ростислав Шпук. Його переглянули 16 тисяч разів.

Під час акції Нікіта Тітов закликав людей спрямовувати свою злість та агресію на військових РФ.

"У наш час, якщо ти хочеш битися, то бий "русню". Я думаю, що ця акція має донести до людей, що, по-перше, є куди спрямувати свою агресію, по-друге, нашим військовим потрібна постійна підтримка. Ми знаємо, що вони втомилися і потребують нових бійців. Тому люди, які б’ються, нехай роблять це з ворогом", — каже Нікіта Тітов.

Фото: Суспільне Івано-Франківськ
Фото: Суспільне Івано-Франківськ

Співвласник одного з пабів, що розташований на вулиці Курбаса, Євген Казаков наклеїв наліпку на фасад свого закладу.

"Ми їх багато зараз наліпимо — на вході, барі, щоб перед очима постійна були, і будемо розповідати. Думаю, що ця історія може бути "хайповою". Я на це сподіваюся", — каже Євген Казаков.

До громадської акції, ініційованої художником Нікітою Тітовим, обіцяли долучитися ще декілька пабів, працівникам яких митець передав наліпки.

насильство мобілізація івано-франківськ акція

Знак гривні
Знак гривні