Обстріл інфраструктури. Орієнтовний маршрут ракет і "шахедів" під час атаки вночі 26 вересня

У ніч на 26 вересня 2023 року російські війська вкотре здійснили обстріл України. Зокрема, протягом двох годин росіяни атакували ударними безпілотниками Одеську область. ТЕКСТИ позначили на карті приблизний маршрут ракет і "шахедів", візуалізувавши інформацію з телеграм-каналу War_monitor.

Як повідомили у Повітряних силах ЗСУ, у ніч на 26 вересня було зафіксовано пуски 38 ударних БпЛА «Shahed-136/131» з південно-східного напрямку (Приморсько-Ахтарськ – РФ, мис Чауда – Крим).

Сили протиповітряної оборони знищили 26 "шахедів".

Як повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер, в Ізмаїльському районі відбулись влучання у припортову інфраструктуру.

photo_2023-09-26_07-16-50

Пошкоджено будівлю пункту пропуску, складські приміщення, близько 30 вантажівок (травмовано двоє водіїв), шість фур зайнялися.

photo_2023-09-26_07-16-50 (2)

Як повідомляє пресцентр Держприкордонслужби, через нічну ворожу атаку "шахедами" в поромному пункті пропуску "Орлівка", що на кордоні з Румунією в Одеській області, тимчасово призупинені пропускні операції.

У Кривому Розі Дніпропетровської області російська армія влучила по будівлі одного з місцевих підприємств. Як зазначив голова Ради оборони міста Олександр Вілкул, для атаки на Кривий Ріг, попередньо, ворог використав балістику. За його словами, минулося без жертв.

Є "приліт" і на Черкащині. Голова Черкаської ОВА Ігор Табурець повідомив, що в регіоні спрацювали сили протиповітряної оборони. Вони збили чотири повітряні ворожі цілі. Проте є влучання в об’єкт інфраструктури.

Дивіться також: "Надзвичайно щільний обстріл". Приблизний маршрут ракет і "шахедів" під час атаки Одеси вночі 25 вересня

маршрут дронів карта атак РФ маршрут ракет обстріл інфраструктури

Знак гривні
Знак гривні