Маск залишить посаду генедиректора Twitter, щойно знайде "дурня" на заміну

Власник соціальної мережі Twitter Ілон Маск заявив, що піде з посади генерального директора компанії, щойно знайде собі наступника.

Про це він повідомив у твіттері.

"Я подам у відставку з посади генерального директора, як тільки знайду когось достатньо дурного, щоб зайняти цю посаду! Після цього я просто керуватиму командами програмного забезпечення та серверів", – заявив Ілон Маск.

Читайте також: Як Ілон Маск змінює Twitter

Напередодні Маск запустив у Twitter опитування, чи слід йому піти у відставку з посади керівника компанії. Американський винахідник і мільярдер запевнив, що діятиме згідно з його результатами.

За відхід Маска від керма Twitter виступили 57,5 відсотка з 17,5 мільйона акаунтів, які голосували.

Після купівлі Twitter Ілон Маск перевернути компанію і її платформу догори дриґом. Він радикально скоротив персонал Twitter, змінив внутрішню культуру компанії та намагався впровадити низку нововведень у соцмережі, здебільшого спрямованих на отримання додаткового прибутку.

Крім того, з появою Маска Twitter постійно лихоманить через скандали: зокрема, нещодавно платформа без пояснення причин заблокувала облікові записи близько десятка журналістів провідних світових ЗМІ, переплутала офіційні акаунти урядів Норвегії й Нігерії та в межах "боротьби з ботами" ускладнила аутентифікацію українських користувачів за номерами телефонів.

Читайте також: Twitter "глючить": у соцмережі відбуваються баги й бани журналістів провідних видань

маск Twitter соцмережі

Знак гривні
Знак гривні