InformNapalm оприлюнив персональні дані більше сотні тисяч ворожих військових (таблиці)

Хакерська група E_N_I_G_M_A на початку 2022 року опублікувала першу частину масштабного зливу персональних даних кадрових російських військових. Там містяться дані 22 713 військовослужбовців ЗС РФ.

Волонтери міжнародної спільноти InformNapalm порівняли ці дані зі своєю базою даних OSINT-розслідувань, в якій понад 2630 підтверджених даних учасників агресії. Виявилось, що 8 військових з їхнього списку також фіксувались в наших розслідуваннях. Зокрема, це військовослужбовці таких з'єднань: в/ч 02511 (138-я ОМСБр ЗС РФ), в/ч 06017 (336-я ОБрМП), в/ч 32406 (53-тя ЗРБр, яка збивала MH17), в/ч 12102 (20-й полк РХБЗ), в/ч 54046 (3-я МСД).

Враховуючи такі збіги в даних, волонтери InformNapalm припускають, що у вказаній хакерами таблиці є багато інших військових РФ, які могли бути причетними як до агресії проти України 2014-2021 років, так і до участі в нинішньому повномасштабному вторгненні. Публікуємо таблицю, в яку ми додали окремий лист із вказівкою на 8 військових, чиї дані збіглися.

Google таблиця (Частина 1) на 22 713 військових ЗС РФ.

Нещодавно хакери виклали також другу частину особистих даних військових ЗС РФ, у цьому другому списку вказано загалом 97 266 військових ЗС РФ із даними їхніх паспортів, званнями, підрозділами і т.д.

Завантажили її в Google таблицю (Частина 2).

Слід врахувати те, що армія РФ за наказом диктатора та воєнного злочинця Путіна 24.02.2022 віроломно і масштабно атакувала Україну і позбавила нас, як і багатьох українців, можливості нормально планувати свою роботу та виконувати її. Тож у нас немає часу й можливості прямо зараз перевірити кожного з фігурантів цієї бази даних на предмет участі в агресії. Водночас, ми вважаємо ці дані суспільно важливими. База може бути інструментом подальшого дослідження всіх воєнних злочинів, які вчиняла російська армія в різних країнах: в Ічкерії та Грузії, в Сирії та в Україні!

Зберігайте собі ці дані. Вони можуть знадобитись для того, щоб знайти кожного воєнного злочинця і залежно від його причетності до злочинних дій винести відповідні вироки.

Слава Україні!

росія війна

Знак гривні
Знак гривні