"Шкідники народного господарства". Зв'язок Vodafone зникав на Донбасі через перерізані кабелі (ФОТО)

Невідомі перерізали оптоволоконні кабелі зв’язку на Донеччині та Луганщині, через що спостерігались проблеми на лініях зв’язку оператору "Vodafone".

У містах Лисичанськ (вул. Шахтарська), Краматорське, а також Слов’янськ (вул. Вокзальна) були перерізані оптоволоконні кабелі зв’язку в кількох місцях водночас.

На декілька годин значна частина Луганської області та північна частина Донецької області залишились без стільникового зв’язку одного з трьох операторів, повідомляє представник МВС (люди казали, що зникав Vodafone).

Громадяни не могли викликати швидку допомогу, поліцію та спілкуватись з рідними.

"Завдяки швидкій роботі ремонтників зв’язок було відновлено ще до ранку. Але ми повинні розуміти, що диверсії на об’єктах зв’язку будуть продовжуватись й надалі. Не тільки на мережах оператору Vodafone, а й інших операторів зв’язку. Все це є частиною плану РФ по дестабілізації ситуації в Україні.

Правоохоронці порушили кримінальні провадження за фактами втручання в роботу оператора мобільного зв’язку. Проводяться першочергові слідчо-розшукові дії", – йдеться в повідомленні, яке цитує Цензор.

780x1040.jpg

Звісно ж, невідомо напевно, на кого б то могли працювати диверсанти, але на кожен випадок життя є цитати з Класика:

(Мирон Опанасович заширює скальпеля в їжачка, ріже його і розповідає.) Їжачок, діти, – це ворог народного господарства. Живиться він народними відходами й тому всередині дуже брудний. (Показує те, що вийняв з їжачка). Один їжачок за одну ніч з'їдає стільки народного добра, скільки важить сам. Тому їжачків треба знищувати. І тут нам у пригоді стає наша славна авіація. Один самольот за один день знищує стільки їжачків, скільки важить сам.

луганщина диверсія зв'язок росія ескалація донеччина

Знак гривні
Знак гривні