Цікава робота в Україні є: в хорорі, пивним сомельє, а зі стажем – навіть маткарем (ДОБІРКА)

Роботи багато, і вибрати є з чого. Найцікавіші та найдивніші вакансії липня:

У хлопця з фільму "Амелі" теж була цікава робота
У хлопця з фільму "Амелі" теж була цікава робота

Може, кому знадобиться – вибираємо цікаве, на нашу думку, в добірці від robota.ua:

Актриса у хоррор-квест в «Аномалія» (Дніпро)

Квест-кімнаті потрібна актриса на постійну роботу в другій половині дня. Серед вимог до претенденток: проживання в центрі міста або близьких районах від центру; досвід роботи не потрібен, але вітається, роботодавець готовий всьому навчити, головне – творчий потенціал, вміння працювати в команді та відсутність фобій.

Пропонується: заробітна плата – 200 грн/гра, у вечірній час оплачується таксі.

Пивний сомельє у Beer Market (Львів)

Мережа магазинів розливних напоїв шукає працівників. Пропонується, зокрема, часткова зайнятість.

Роботодавець гарантує: зарплату двічі на місяць; роботу в період карантину; зручну локацію (підбирається найближчий магазин); роботу зі справжніми професіоналами у своїй сфері.

Маткар зі стажем роботи в «Мед Карпат» (Хуст)

Компанія, яка займається бджільництвом, виробництвом продуктів бджільництва, поглибленим переробленням продуктів бджільництва, вирощуванням пакетів бджіл та бджолиних маток, запрошує в команду. Серед вимог до претендентів: вміння працювати з бджолами; акуратність в роботі; водійське посвідчення (бажано); відмінний зір; бажання та здатність освоювати нову інформацію, а також навчатися необхідних навичок та вмінь.

Пропонуються: комбіновані умови оплати праці (залежать, зокрема, від виробітку).

Рамник у «Комбінат виробничих підприємств» (Полтава)

Будівельна компанія запрошує на роботу фахівця в деревообробний цех. Побажання до претендентів: досвід роботи (бажано); середня спеціальна освіта; знання технологій роботи з деревом (бажано); вміння працювати у команді та самостійно.

Умови роботи: офіційне працевлаштування; своєчасна виплата заробітної плати; наявність побутових приміщень з душовими кабінами та їдальнею; робота з екологічно чистими матеріалами.

Зоокіпер, спеціаліст з догляду за рептиліями та дрібними ссавцями в «Біон» (Київ)

Компанія, яка працює у сфері сільського господарства, запрошує на постійну роботу фахівця. Спеціалізація – робота з ящірками, черепахами та дрібними ссавцями. Вимоги до кандидатів: ветеринарна або зоотехнічна освіта (бажано), або практичний досвід роботи з тваринами в зоопарку, реабілітаційному центрі тощо; любов до тварин; організованість; вміння працювати в команді; бажання навчатися. Розглядаються кандидати з будь-якого регіону України, без шкідливих звичок та судимості.

Пропонується: офіційне працевлаштування; позитивна атмосфера в колективі, комфортні умови роботи; можливість спілкування з фахівцями не тільки з України, але з різних країн світу; семінари, тренінги, конференції; є можливість отримати зручне службове житло за місцем роботи.

Зооняня в «Компаньйон» (Одеса)

Дресувальному центру потрібні працівники. Вимоги до кандидатів: комунікабельність. Обов’язки: прибирання, вигул, годування вихованців. Робочий графік: з 8.00 до 18.00.

Сонграйтер у «Міраж» (Київ)

У звукозаписувальну студію потрібен спеціаліст. Шукають: людей, які мають досвід роботи з віршами; розуміються на побудові популярної пісні; орієнтуються в сучасних трендах; вміють писати «хуки», що запам’ятовуються, та мелодії; вміють швидко придумувати мотив, що швидко запам’ятовується.

З приводу хуків та сонграйтерів пригадується:

гумор курйоз україна краса

Знак гривні
Знак гривні