Covid не пройде! Фестиваль у Києві побив рекорд відвідуваності: 600 тисяч осіб

Київський фестиваль Atlas Weekend у 2021 році побив власний рекорд відвідуваності.

Фестиваль Atlas Weekend, який відбувся у Києві минулого тижня, у 2021 році відвідали загалом понад 600 тисяч людей. Це є новим рекордом для заходу.

Про таке повідомили організатори фестивалю, – передає Громадське.

Таку кількість відвідувачів зафіксували за 7 днів, з 5 по 11 липня включно.

За словами заступника голови КМДА Валентина Мондриївського, такі цифри свідчать тільки про те, що люди втомилися від карантинних обмежень та відсутності фестивалів і концертів.

«Попри те, що виступи більшості закордонних артистів перенесли на 2022 рік, цьогорічне локальне музичне свято було не менш насиченим. Відвідувачів чекало шість сцен, де музиканти виступали в різних музичних жанрах. Окрім того, для киян та гостей міста зробили вільний вхід 5 та 6 липня», — зазначив чиновник.

Як повідомляли організатори Atlas Weekend, у 2019 році фестиваль відвідали протягом шести днів 538 тисяч людей. У 2020 році подія не відбулась через пандемію.

Фестиваль Atlas Weekend — один із найбільших музичних фестивалів в Україні. Цього року він проходив з 5 по 11 липня. Організатори через карантинні обмеження вирішили провести його у новому форматі (майже без західних артистів). Водночас лайнап, який оголошували ще на фестиваль 2020 року, вдруге перенесли ще на рік через пандемію.

Серед оголошених на 2021 рік хедлайнерів — "Океан Ельзи", DJ Snake, Fatboy Slim, The Hardkiss, Вєрка Сердючка. 

Прямо на фестивалі цього року працював пункт масової вакцинації.

коронавірус київ музика пандемія

Знак гривні
Знак гривні