Тернопіль не слухає Київ і вирішив не вводити локдаун

У Тернополі вирішили не вводити посилений карантин через коронавірус, який запроваджується централізовано по всій країні з 8 січня з метою сповільнити поширення та в надії уникнути подальших локдаунів навесні.

"Відбулось засідання комісії по надзвичайних ситуаціях, де ми заслухали інформацію наших медичних працівників і відділу охороно здоров'я, інформацію освітян. Інформація свідчить про те, що останні дні у нас не те що немає зростання кількості хворих, навпаки – іде зменшення кількості людей, що хворіють, зменшення людей, які знаходяться в лікувальних медичних закладах з Ковідом-19, практично немає хворих серед дітей і працівників освіти. Тому сьогодні комісія по надзвичайних ситуаціях прийняла рішення не вводити ніяких жодних додаткових обмежень до тих, які діяли раніше... Відповідне рішення уже підписане", – сказав мер міста Сергій Надал в інтерв'ю місцевому телеканалу "Т1 Новини", яке цитує УП.

За словами Надала, з 11 січня діти Тернополя йдуть до школи – молодші класи повноцінно, старші – за змішаною системою.

Він додав, що місцева влада рекомендує підприємцям "не припиняти свою діяльність, а здійснювати її так, як і раніше".

Звернення редакції:

Базу псевдосоціологів і прихованих піарників ми прискіпливо наповнювали і постійно оновлювали з 2015 року. Та з наступного року ця робота може бути заморожена. Причина проста і банальна: немає грошей. Звертаємося до Вас із проханням перерахувати кількасот гривень через Спільнокошт та закликати це зробити ваших друзів і знайомих.

тернопіль карантин локдаун коронавірус маразм

Знак гривні
Знак гривні