Куди можна буде здати ялинку в Києві

Спеціальні майданчики для збору ялинок працюватимуть безкоштовно з понеділка до п’ятниці, із 07:00 до 22:00.

Жива ялинка на Різдво таки краща для планети, ніж штучна

У Києві із 1 січня 2021 року можна буде здати натуральне хвойне дерево на утилізацію. У столиці почнуть працювати 15 пунктів зі збору та утилізації новорічних ялинок у кожному районі міста, повідомили в Управлінні екології та природних ресурсів КМДА, цитує Хмарочос.

Спецмайданчики для збору ялинок будуть облаштовані на території виробничих баз районних комунальних підприємств по утриманню зелених насаджень та лісопаркових господарств.

Зібрані дерева перероблять на тріску на спеціальному механізмі і навесні використають для мульчування (захисту ґрунту від пересихання та перегріву) лунок вічнозелених рослин.

Пункти прийому ялинок працюватимуть безкоштовно з понеділка до п’ятниці, із сьомої ранку до 22:00, за адресами:

Адреси та контакти відповідальних осіб – за посиланням.

Нагадаємо, у Києві з 17 до 30 грудня працюють 178 законних пунктів з продажу натуральних хвойних дерев та новорічних прикрас.

Звернення редакції:

Базу псевдосоціологів і прихованих піарників ми прискіпливо наповнювали і постійно оновлювали з 2015 року. Та з наступного року ця робота може бути заморожена. Причина проста і банальна: немає грошей. Звертаємося до Вас із проханням перерахувати кількасот гривень через Спільнокошт та закликати це зробити ваших друзів і знайомих.

суспільство київ свято екологія

Знак гривні
Знак гривні