Ще тисяча робочих місць. Ajax відкрив новий завод – Liga

Новий завод українського стартапу Ajax Systems займається виробництвом двох видів датчиків відкриття. Він розташований на Лівому березі Києва, і в 2021-му створить 1000 робочих місць.

фото з сайту Ajax
фото з сайту Ajax

Новий завод займається виробництвом двох видів датчиків відкриття. Вони реагують на ознаки злому дверей або вікна приміщення. У 2020-му на цьому заводі компанія має намір працевлаштувати 150 осіб. Наступного року штат планують розширити до 1000 співробітників, – передає Ліга.

Завод розташований на Лівому березі Дніпра, на вул. Бориспільській, 9. Його створили на території колишнього київського радіозаводу. Площа приміщення – 1865 м².

"Ми вирішили відкрити його (виробничий майданчик, – ред.) на Бориспільській, де вже є великий виробничий кластер. Таке розташування дасть нам змогу залучити більше співробітників із Лівого берега", – заявив CEO Ajax Systems Олександр Конотопський.

Довідка

Ajax Systems – український стартап і великий європейський виробник бездротових охоронних систем, створений в 2015 році. На кінець 2019-го системи компанії були встановлені у 400 000 користувачів у 93 країнах. Штат компанії становив 807 співробітників. У 2017 році на лондонській виставці IFSEC охоронна система Ajax була визнана найкращою у світі.

технології робота київ

Знак гривні
Знак гривні