Портнов за погодженням із Кремлем створив у 2014 "правозахисну" організацію

Як видно з тексту листа Андрія Портнова, він пропонував Кремлю створити "правозахисну" організацію для просування порядку денного.

Портнов пропонував створити "правозахисну" організацію
Портнов пропонував створити "правозахисну" організацію

Про це йдеться у продовженні розслідування сайту "Миротворець" на основі електронної пошти радника кремлівського "куратора" Суркова, Бориса Рапопорта.

ГО-4.jpg.webp

Повний текст листа

Буквально через хвилину Казбек надсилає Рапопорту ще один лист. В цьому листі знаходяться відомості про таку собі юристку Парінову Марину Вікторівну. Та надає її резюме.

Парінова-1.jpg.webp

В аналітичній системі YouControl міститься інформація про те, що Марина Парінова є керівником громадської організації “ЄВРОПЕЙСЬКА ПРАВОЗАХИСНА СПІЛКА” (Код ЄДРПОУ: 39244253), яку було зареєстровано на початку червня 2014 року.

Назва ГО збігається з тією, що була написана в документі, надісланому Рапопорту в Кремль. Не пройшло й місяця після листа Казбека Рапопорту, як "ширма" була створена.

Іншими засновниками цієї ГО зазначені такі собі Іван Бойченюк і Андрій Пойда.

В 2011 році вони були членами групи з реформування прокуратури та адвокатури України, а групу цю очолював сам Портнов.

Парінова-7-2-2048x1339.jpg.webp
Пойда-1.jpg.webp

Іван Бойченюк – адвокат, в 6 скликанні був помічником народного депутата від БЮТ. Дружина Бойченюка працює в Вищій раді юстиції.

А от чоловік Парінової наразі є суддею відомого вже всьому світові Шостого апеляційного адміністративного суду м. Києва. Парінов фахівець із замовних судових рішень іменем України.

Парінов-1.jpg.webp

Ось яким чином на Донбасі перед початком війни було лише російське телебачення і радіомовлення? Яскравий приклад диверсії судді України проти України, яка дозволила російському агресору в 2013 році вторгнутися в інформаційний простір на Донбасі.

Член створеної Казбеком за погодженням з Кремлем так званої правозахисної організації адвокат Іван Бойченюк був представником Портнова у нещодавному скандальному судовому розгляді, в якому суд встановив факт безперервного проживання на території України агента Казбека з 2014 по 2019 роки (насправді Портнов переховувався за межами України).

Дивіться також:

В 2014 році на Портнова працювали депутати, а в адміністрації президента був "кріт"

Як Портнов створював Кремлівську агентуру впливу

агенти впливу війна миротворець росія кремль портнов

Знак гривні
Знак гривні