Портнов за погодженням із Кремлем створив у 2014 "правозахисну" організацію

Як видно з тексту листа Андрія Портнова, він пропонував Кремлю створити "правозахисну" організацію для просування порядку денного.

Портнов пропонував створити "правозахисну" організацію
Портнов пропонував створити "правозахисну" організацію

Про це йдеться у продовженні розслідування сайту "Миротворець" на основі електронної пошти радника кремлівського "куратора" Суркова, Бориса Рапопорта.

Повний текст листа

Буквально через хвилину Казбек надсилає Рапопорту ще один лист. В цьому листі знаходяться відомості про таку собі юристку Парінову Марину Вікторівну. Та надає її резюме.

В аналітичній системі YouControl міститься інформація про те, що Марина Парінова є керівником громадської організації “ЄВРОПЕЙСЬКА ПРАВОЗАХИСНА СПІЛКА” (Код ЄДРПОУ: 39244253), яку було зареєстровано на початку червня 2014 року.

Назва ГО збігається з тією, що була написана в документі, надісланому Рапопорту в Кремль. Не пройшло й місяця після листа Казбека Рапопорту, як "ширма" була створена.

Іншими засновниками цієї ГО зазначені такі собі Іван Бойченюк і Андрій Пойда.

В 2011 році вони були членами групи з реформування прокуратури та адвокатури України, а групу цю очолював сам Портнов.

Іван Бойченюк – адвокат, в 6 скликанні був помічником народного депутата від БЮТ. Дружина Бойченюка працює в Вищій раді юстиції.

А от чоловік Парінової наразі є суддею відомого вже всьому світові Шостого апеляційного адміністративного суду м. Києва. Парінов фахівець із замовних судових рішень іменем України.

Ось яким чином на Донбасі перед початком війни було лише російське телебачення і радіомовлення? Яскравий приклад диверсії судді України проти України, яка дозволила російському агресору в 2013 році вторгнутися в інформаційний простір на Донбасі.

Член створеної Казбеком за погодженням з Кремлем так званої правозахисної організації адвокат Іван Бойченюк був представником Портнова у нещодавному скандальному судовому розгляді, в якому суд встановив факт безперервного проживання на території України агента Казбека з 2014 по 2019 роки (насправді Портнов переховувався за межами України).

Дивіться також:

В 2014 році на Портнова працювали депутати, а в адміністрації президента був "кріт"

Як Портнов створював Кремлівську агентуру впливу

агенти впливу війна миротворець росія кремль портнов

Знак гривні
Знак гривні