В 2014 році на Портнова працювали депутати, а в адміністрації президента був "кріт"

Продовження дослідження листування агента "Казбек" (псевдо Андрія Портнова, згідно з розслідуванням центру "Миротворець"), та ідентифікація його агентурної мережі впливу.

Центр Миротворець продовжує розгрібати архіви Бориса Рапопорта, помічника Суркова, одного з тих, хто відповідав за "український" напрямок. Нагадаємо, раніше "Миротворець" прив'язав російського агента на ім'я "Казбек" до особи Андрія Портнова.

У черговій частині ви можете дізнатися, як агентурна мережа Портнова (куди входили, серед інших, депутати Ірина Бережна та Антон Дорохов), намагалася "валити" загрозливі для Росії законопроєкти ВР у 2014 році (і частково це вдавалося). А також як за допомогою депутатських запитів отримували інформацію, яка через "Казбека" потрапляла до Рапопорта.

Крім того, через "Казбека" Кремль отримував непублічну інформацію про законодавчі ходи української влади задовго до того, як вона ставала відома широкому загалу. Це було можливим, скоріш за все, за допомогою "крота", який діяв в Адміністрації Президента України.

Деталі читайте на сайті "Миротворець"

росія агенти впливу портнов війна

Знак гривні
Знак гривні