В кулуарах вирішується майбутнє України на роки: "антиколомойський" закон і гроші на боротьбу з COVID-19 – чи дефолт

Від ТЕКСТІВ: у ці дні десь у кулуарах вирішується доля України на довгі роки вперед: прийняти "антиколомойський закон" і отримати гроші МВФ на подолання наслідків епідемії – чи не прийняти й дозволити Коломойському в судах повернути ПриватБанк собі й отримати дефолт. Дефолт – це жахливо само по собі, а в нинішніх умовах це катастрофа. І частина депутатів від "Слуги народу" може під приводом коронавірусу не приїхати на засідання Ради, де голосуватимуть законопроект.

"#ніДефолту": нардепи "Слуги народу" закликали підтримати "антиколомойський" закон, – пише Економічна правда.

Частина депутатів "Слуги народу" закликала через соціальні мережі підтримати законопроєкт №3260 щодо неповернення виведених з ринку банків екс-власникам.

"Ми, народні депутати України, члени фракції "Слуга народу", закликаємо колег по фракцїї та парламенту підтримати законопроєкт №3260, що унеможливить скасування рішення НБУ про націоналізацію/ліквідацію банків та повернення несправедливої компенсації з Державного бюджету їхнім попереднім власникам.

...На сьогодні його прийняття — це єдиний шанс для України отримати кредит від МВФ та уникнути дефолту", – йдеться у заяві.

На даний момент заяву на своїх сторінках розмістили голова комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Галина Третьякова, Микита Потураєв, Лада Булах, Єгор Чернєв, Іван Юнаков, Вадим Галайчу, Ганна Бондар та Ліза Богуцька, а також експрем’єр Олексій Гончарук. Цей список продовжує збільшуватися.

Закон, у випадку прийняття, робить неможливим повернення ПриватБанку олігарху Ігорю Коломойському, – пише також і Ліга.

#ніДефолту Ми, народні депутати України, члени фракції “Слуга народу”, закликаємо колег по фракцїї та парламенту...

Gepostet von Vitalik Bezgin am Mittwoch, 25. März 2020

#ніДефолту Ми, народні депутати України, члени фракції “Слуга народу”, закликаємо колег по фракцїї та парламенту...

Gepostet von Nikita Poturaev am Mittwoch, 25. März 2020

коломойський приватбанк законопроект дефолт

Знак гривні
Знак гривні