Н

Найбільша злочинність на Південному березі Криму та в Ніжинському районі.

ТОП-5 районів з найбільшою злочинністю: чотири кримські, а п'ятий Ніжинський. Загалом по Україні найбільше злочинів скоюється у березні. Рейтинг найбільш небезпечних областей і адміністративних районів а також місяці коли злочинність зростає дивіться у новій інтерактивній графіці ТЕКСТІВ

Кримські райони розташовані на Південному березі, і цим пояснюється рівень злочинності. Щодо Ніжина і околиць, причину відразу сказати важко. Ніжинщина відома лише своїми «робінгудами», котрі вибивали силою зізнання у причетності до наркоторгівлі у місцевих міліціонерів.

Повністю рейтинг можна подивитися у інтерактивній графіці підготовленій ТЕКСТАМИ на основі даних про злочини в кожній області і кожному районі України з 1 січня 2011 року по 31 жовтня 2012. На карті злочинність обласних міст і районів у них не зазначені.

Ми рахували лише злочини «середньої тяжкості», «тяжкі» та «особливо тяжкі». Інтерактивна графіка також дозволяє подивитися як змінювалася злочинність по кожній області.

Для того, щоб подивитися інтерактивну графіку клікніть на зображення нижче.

На карті рівень злочинності станом на 1 січня 2010 року.Для того, щоб переглянути, як змінювалася злочинність, клікніть спочатку на картинку, а потім на плеєр під картою

На інфографіці вгорі праворуч є кнопка «райони»/ «області» за допомогою якої можна подивитися рейтинг злочинності по районах і по областях.

Для того, щоб переглянути, як змінювалася злочинність, клікніть на плеєр під картою

Динаміку злочинності за зазначений період можна подивитися клікнувши на відповідну область чи район інтерактивної графіки.

Інтерактивна графіка зроблена на основі відповідей обласних управлінь МВС на запити ТEXTY.org.ua

Збір даних: Сергій Клімович, дизайн: Надя Кельм, програмування: Андрій Яківчук

Проект здійснено за підтримки Фонду Відродження.

інфографіка datavis злочинність

Знак гривні
Знак гривні