Рейтинг шкіл Запоріжжя, або як обрати найкращий навчальний заклад для своєї дитини?

Підсвічені сонцем пошматовані сірі хмари і переривиста луна незнайомого жіночого голосу між двома височенними спорудам. Першочки розглядають затерту розмітку шкільного подвір’я або впіряють очі у напрямку потужного джерела звуку. Вони відчувають, але не розуміють несподіваної схвильованості дорослих.

Із плином часу навчальні корпуси втратять своїх велетенських масштабів, лінії на асфальті відновлять і вони знову зітруться, а голоси вчителів стануть пізнаваними і приємними або дратівливими. Школа готова до випуску нового покоління освічених людей...

Чи допоможе вона знайти дитині своє місце у житті? Чи прищепить їй любов до знання і повагу до науки?

Так, якщо обрана школа - найкраща. І як в цьому переконатися?

Це не легко, бо загальноосвітній навчальний заклад - не лише сукупність предметів і класів. Школа, насамперед, - особлива спільнота освітян і територія пізнання.

Разом з тим, свідомі батьки можуть обрати ЗНЗ для своєї дитини і за деякими об’єктивними критеріями. Наприклад, за результатами зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень майбутніх абітурієнтів.

Зокрема, представлений інтерактивний рейтинг шкіл міста Запоріжжя розрахований саме за даними офіційного звіту Українського центру оцінювання якості освіти щодо ЗНО-2014.

Коротка інструкція щодо роботи із візуалізацію

Рейтинг шкіл Запоріжжя

Блог: woldemar_g школа запоріжжя рейтинг освіта

Знак гривні
Знак гривні