З'являться постійні авіарейси всередині України

Із квітня українська авіакомпанія Windrose («Роза вітрів») запускає регулярні рейси між шістьма найбільшими містами України – Києвом, Харковом, Дніпром, Львовом, Одесою та Миколаєвом.

Згідно з сервісом бронювання, у квітні переліт з Києва до Львова/Одеси/Дніпра/Харкова/Миколаєва коштує від 720 гривень. У червні є квитки до Одеси та Миколаєва за 572 гривні. Для порівняння, квиток на поїзд «Інтерсіті+» Київ-Харків коштує 720 гривень за місце у першому класі та близько 350 гривень у другому класі.

Водночас в авіакомпанії наголошують, що авіарейс «втричі швидший за Інтерсіті». Якщо з Києва до Дніпра на Інтерсіті можна дістатися за шість годин, то перельот триває 1 годину 20 хвилин плюс не більш як 40 хвилин на проходження формальностей в аеропорту.

Квитки поділятимуться за трьома типами – Лайт, Стандарт та Плюс.

Windrose здіснюватиме рейси двічі-тричі на день із вильотом вранці, вдень та ввечері. Таким чином, можна буде вилетіти та повернутися протягом одного дня.

Польоти здійснюються на літаках ATR72-600.

У листопаді 2020 року планують запустити рейси до Івано-Франківська.

З 2010 року Windrose перебуває під контролем групи «Приват» Ігоря Коломойського. Торік Windrose виграла тендер на здійснення авіаперевезень перших осіб держави з пропозицією понад 35 мільйонів гривень.

Хмарочос

TEXTY.ORG.UA — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі, нам потрібна ваша підтримка. Для переказу коштів клікайте сюди

авіація

Знак гривні
Знак гривні