Працівниці міськради Умані скаржаться на харасмент з боку Яценка (ВІДЕО, СКРІНШОТИ)

Працівниці виконавчого комітету Уманської міськради поскаржились до Верховної Ради на негідну поведінку нардепа Антона Яценка.

"Ми, жінки, які працюють в органах місцевого самоврядування, вважаємо негідною поведінку народного депутата Антона Яценка. У своїх кишенькових інтернет-ресурсах він розповсюджує брехливу інформацію про жінок-працівників міської ради. Це є прямий тиск, у тому числі за статевою ознакою", - цитує УП відеозвернення:

Ми звертаємося до Верховної Ради, а саме до комітету з питань депутатської етики. Ми просимо, щоб розібралися в діях свого колеги Яценка, втрутилися в ситуацію, яка склалася на 200-му виборчому окрузі. Ми вважаємо це прямим тиском на органи місцевого самоврядування напередодні місцевих виборів".

За словами працівниць міськради, "брехливими політичними технологіями" нардеп намагається дискредитувати жінок перед місцевими виборами, і це неприпустимо.

У відео також наведені кілька скриншотів спілкування депутата з жінками, де нібито Яценко називає їх повіями і погрожує написати, що вони нібито надають інтимні послуги керівництву і т.п.

У лютому 2018 року нардеп Яценко уже заявляв комунікаторці Громадського руху "Чесно", нібито вона отримала роботу через ліжко.

Яценко є нардепом 4 скликань Верховної Ради. У 2007 році він пройшов до парламенту за списками "Батьківщини".

З 2012 року обирається по виборчому округу №200 на Черкащині : у 2012 році – від Партії регіонів, у 2014 та 2019 роках – як самовисуванець.

TEXTY.ORG.UA — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі, нам потрібна ваша підтримка. Для переказу коштів клікайте сюди

яценко мудак черкащина

Знак гривні
Знак гривні