Іран заявляє, що заарештував деяких винних у збитті літака МАУ

Президент Ірану Хасан Рухані заявив, що всі відповідальні за випадкове збиття українського пасажирського літака авіакомпанії МАУ 8 січня під Тегераном будуть покарані, водночас, деяких причетних до цього вже заарештували.

"Це помилка, яку не можна простити… Одна людина не може нести повну відповідальність за авіакатастрофу”, – сказав Рухані у телевізійній промові, яку цитує Український мілітарний портал.

Він наголосив, що суспільство повинно бути впевнене, що інцидент з авіакатастрофою не повториться.

“Збройні сили Ірану визнають свою помилку – це хороший перший крок… Ми повинні запевнити людей, що це не повториться”, – сказав він, додавши, що його уряд “несе відповідальність перед іранцями та іншими громадянами, які втратили життя в авіакатастрофі”.

За словами Рухані, судовий орган Ірану заарештував “деяких людей” за їхню роль у катастрофі українського літака, який, за словами іранської влади, був випадково збитий іранською ракетою.

TEXTY.ORG.UA — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі, нам потрібна ваша підтримка. Для переказу коштів клікайте сюди

PS752 іран трагедія авіація

Знак гривні
Знак гривні