ДБР оголосило конкурс на посади заступників директора, нардепка Устінова зауважує, що з порушеннями

Державне бюро розслідувань оголосило конкурс на посади першого заступника і двох заступників директора. Нардепка від "Голосу" Олександра Устінова стверджує, що це зробили з порушеннями.

Інформація про оголошення конкурсу на сайті ДБР датована 29 грудня, інформує Цензор.

Від кандидатів очікують пакету з 11 документів. Їхній претендент має особисто принести в центральний офіс ДБР.

"Документи від кандидатів, які бажають взяти участь у конкурсі, приймаються з 9 год. 00 хв. 30 грудня 2019 до 18 год. 00 хв. 3 січня 2020 включно", - сказано в повідомленні.

Народна депутатка від "Голосу" Олександра Устінова на своїй сторінці в Facebook звернула увагу на те, що ця вимога йде врозріз з чинним законодавством.

"Конкурс оголосили 30 грудня, подача документів до 3 !!! січня. При тому, що деякі довідки необхідно збирати більше тижня, а не в новорічну ніч", - написала Устінова.

Читайте на "Цензор.НЕТ": ДБР не впоралося з першочерговими завданнями за підсумками 2019 року, - заява Держбюро

Народна депутатка посилається на закон про ДБР, в якому передбачено "оголошення про проведення конкурсу на офіційному сайті Бюро не пізніше ніж за 15 робочих днів до дня закінчення прийому документів для участі в конкурсі".

"В порушення закону і підзаконного акта, яким регламентуються конкурси а ДБР, "Слуги" знову хочуть під прикриттям свят і олів'є поставити своїх ручних керівників в ДБР. І не просто "Слуги", а голова комітету з правової політики, яка мала б стояти на захисті права і державності", - вважає Устінова.

TEXTY.ORG.UA — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі, нам потрібна ваша підтримка. Для переказу коштів клікайте сюди

закон дбр

Знак гривні
Знак гривні