Cosmopolitan звільнив редакторку, що висміяла похорон загиблого на фронті

“Cosmopolitan Ukraine” звільнив заступницю головреда Євгенію Пліхіну, яка висміювала в соцмережі похорон полковника ЦСО “Альфа” СБУ, 37-річного снайпера Дениса Волочаєва, котрий загинув, виконуючи бойове завдання на Донбасі.


Редакторка Cosmopolitan висміяла похорон загиблого на фронті. "Не розібравшись" (ФОТО)

“Цей текст не стосується позиції бренду, ми дуже шкодуємо, що наша колега так вчинила. Ми категорично не поділяємо її думки. З огляду на ситуацію, що склалася, з 5 грудня 2019 року наше видання припиняє співпрацю з Євгенією Пліхіною – вона залишає посаду заступника головного редактора журналу Cosmopolitan”, – йдеться у повідомленні.

“Увесь колектив українського видання журналу “Cosmopolitan” висловлює глибоке співчуття родині та всім близьким трагічно загиблого героя і щиро перепрошує за текст, опублікований Євгенією Пліхіною на її особистій сторінці. Бренд беззастережно знаходиться на боці свого народу в боротьбі за збереження незалежності й суверенітету, висловлює підтримку героям, які захищають Україну, і шанує світлу пам’ять загиблих, які віддали своє життя за наше мирне майбутнє”, – додають у виданні.

TEXTY.ORG.UA — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі, нам потрібна ваша підтримка. Для переказу коштів клікайте сюди

маразм війна сбу трагедія

Знак гривні
Знак гривні