Щоб не псувати аромоксамит, Jacobs не співпрацює з ZIK - як і зі 112 та NewsOne того ж Медведчука

Компанія «Якобз Дау Егбертс Україна» вирішила відмовитись від співпраці з телеканалом ZIK. Також у компанії наголошують, що не співпрацюють і не планують співпрацювати з телеканалами 112 та NewsOne.

Про це пише TheBabel.

З 22 листопада «Якобз Дау Егбертс Україна» припинила розміщення реклами бренду кави Jacobs на телеканалі.

У середині червня народний депутат від фракції «Опозиційний блок» Тарас Козак став новим власником телеканалу ZIK. Соратник Медведчука та власник «112 Україна» і NewsOne купив телеканал ZIK. Тепер у його медіаактиві три телеканали: «112 Україна», NewsOne і ZIK. Пізніше Козак заявив, що на базі своїх медіаактивів він збирається створити новий медіахолдинг із назвою «Новини». Козака називають соратником Медведчука.

У жовтні Верховна Рада створила тимчасову слідчу комісію (ТСК) із вивчення власників телеканалів NewsOne, «112 Україна» і ZiK, щоб перевірити законність їхньої зміни та не допустити монополізацію ЗМІ. Комісія також має подбати про протидію інформаційному впливу Росії.

26 вересня Нацрада з питань телерадіомовлення не продовжила телеканалу «112 Україна» ліцензію на мовлення в пʼяти областях.

У Нацраді заявили, що канал «112 Україна» «систематично порушував умови ліцензії», неодноразово отримував попередження і не усував порушення з 2014 року.

медведчук бізнес

Знак гривні
Знак гривні