В Україну доставлятимуть речі прямо з Amazon, Aliexpress та eBay

Поштовий оператор Justin запускає доставку з міжнародних онлайн-магазинів до відділень у магазинах мережі Fozzy Group, повідомляє пресслужба компанії.

Зокрема, як пише RAU, українцям буде доступна доставка з Amazon, eBay, Aliexpress, H&M, Nike тощо, - передає Хмарочос.

Для цього Justin співпрацюватиме з такими логістичними компаніями, як американська UPS, китайська SF Express та польська InPost.

Товари зі США обіцяють доставляти за шість-сім днів, з Китаю за вісім-дев’ять днів, з Польщі за три-чотири дні.

Для прикладу, доставка бездротових навушників із Китаю коштуватиме 4,50 доллара (110 гривень), а куртки – 9,90 доллара (240 гривень). Якщо подібні товари замовляти з США, навушники коштуватимуть 4,50 доллара, а куртка – 7,15 долара. З Польщі навушники привезуть за 3 долара, а куртку такої ж ваги – за 5,50 долара.

Поштова служба Justin розпочала роботу восени 2018 року. Вона об’єднує близько 500 відділень, переважно розташованих в магазинах Сільпо, Фора, Фуршет, Thrash!, Ашан, а також у деяких торгових центрах і центральних вулицях.

Нагадаємо, цьогоріч набули чинності зміни до Податкового кодексу, які зобов’язують українців сплачувати податок за замовлені з-за кордону посилки з товарами вартістю понад 100 євро.

TEXTY.ORG.UA — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі, нам потрібна ваша підтримка. Для переказу коштів клікайте сюди

бізнес

Знак гривні
Знак гривні