Під час викрадення Вербицького й Луценка координатор тітушок 24 рази дзвонив нинішньому Слузі народу (ДОКУМЕНТ)

Депутат від СН Сергій Литвиненко в дні викрадення Луценка і Вербицького під час Майдану 24 рази розмовляв телефоном з координатором тітушок Щинкіним.

Інформація про це міститься в матеріалах кримінального провадження про вбивство Юрія Вербицького. Про це написав на своїй сторінці в фейсбуці викрадений тоді Ігор Луценко, інформує Цензор.

"Пам'ятаєте такого депутата Сергія Литвиненка, котрий попався на кнопкодавстві, і котрого я тоді впізнав як особу, чиє прізвища фігурує в матеріалах кримінального провадження щодо мого викрадення?

Він довгий час керував одним зі спиртзаводів, котрі, як кажуть, донедавна контролював кримінальний авторитет Чеба (Олексій Чеботарьов). Чеба під час Майдану фінансував тітушок, зокрема Крисіна, а також тих, хто викрадав нас з Вербицьким", - написав Луценко.

Згідно з матеріалами провадження, в період із 19 по 22 січня 2014 року Литвиненко 24 рази розмовляв телефоном зі Щинкіним, якого Луценко називає "правою рукою Чеби з делікатних завдань".

"У мене немає сумнівів, що в ті криваві ночі Литвиненко 24 рази спілкувався з бандитами виключно для того, щоб відмовити їх від нехороших справ!" - додав Луценко.

TEXTY.ORG.UA — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі, нам потрібна ваша підтримка. Для переказу коштів клікайте сюди

литвиненко кримінал зеленський майдан справимайдану

Знак гривні
Знак гривні