Як воно - бути реформатором в Україні: будинок Гонтарєвої спалили коктейлем Молотова

Будинок Валерії Гонтаревої під Києвом у с. Гореничі було спалено в ніч на вівторок унаслідок підпалу запальною сумішшю, пляшку з якою кинули через паркан, - пише Новий час.

"Шановні колеги, щойно наш будинок під Києвом у селищі Гореничі спалили. Кинули пляшку із запальною сумішшю через паркан. Будинок повністю згорів. Пожежникам не вдавалося його навіть згасити. Це вже повне і остаточне свавілля! Я не знаю куди мені звертатися, терор триває!!!" - повідомила вона.

У поліції заявили, що крім підпалу розглядають версії необережного поводження з вогнем або короткого замикання. Але осередки займання були в різних місцях.

«На місці ліквідації пожежі працювали шість одиниць нашої техніки, одна одиниця допоміжної техніки. Вогнем пошкоджено практично весь будинок, тому що осередки загоряння знаходились в різних місцях», — заявила gрес-секретар Держслужби з надзвичайних ситуацій у Київській області Вікторія Рубан.

Вона також повідомила, що в результаті пожежі в будинку ексголови НБУ Валерії Гонтаревої ніхто не постраждав.

Раніше: "Зламали двері ломом". Гонтарєва, яка заявляла, що вона в лікарні в Лондоні, заявила про обшуки у себе в Києві

TEXTY.ORG.UA — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі, нам потрібна ваша підтримка. Для переказу коштів клікайте сюди

банки кримінал гонтарєва

Знак гривні
Знак гривні