Благородні дони: Коломойський не сумнівається, що головою МВС лишиться Аваков

Бізнесмен Ігор Коломойський вважає, що зараз немає іншої кандидатури на посаду міністра внутрішніх справ, крім Арсена Авакова.

Кажуть, Аваков буде міністром, доки Кай за завданням Снігової Королеви не складе з криги слово Вічність

Про це олігарх заявив у черговому інтерв'ю з тих, які почав роздавати після приходу до влади Зеленського, - передає Лівий берег

"У мене навіть немає сумнівів, що Аваков буде міністром. По-перше, немає іншої кандидатури на цю посаду, а по-друге - в країні повинні бути якісь стабільні речі. Я думаю, збережеться і міністр фінансів (Оксана) Маркарова. Ці гідні люди на своєму місці гідно працюють", - сказав Коломойський.

Відповідаючи на питання, яких ще людей президенту Володимирові Зеленському варто зберегти при владі, він відповів, що головне в цьому питанні - результати їхньої роботи.

"Мені все одно, які люди при владі. Головне, щоб концепція вироблена була. Важливі результати. Якщо будемо слухати МВФ і чекати, що вони замість нас будуть керувати країною, у нас буде все погано", - заявив Коломойський.

Нагадаємо, петиція про відставку Авакова набрала необхідні для розгляду 25 тисяч підписів за кілька днів на початку червня. Сам міністр заявив, що не має наміру подавати у відставку. Відповідаючи на петицію, президент Зеленський заявив, що звільнення голови МВС належить до повноважень Верховної Ради.

Аваков є єдиним міністром, який прийшов після зміни влади в Україні 2014 року і не втратив своєї посади.

TEXTY.ORG.UA — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі, нам потрібна ваша підтримка. Для переказу коштів клікайте сюди

коломойський поліція аваков зеленський мвс

Знак гривні
Знак гривні