Google, YouTube, Facebook - але й новинні зливні бачки й заборонена VK. Найвідвідуваніші вебсайти в Україні (ІНФОГРАФІКА)

Одна з найвідоміших у світі маркетингу, глобальна компанія TNS Ukraine представила рейтинг найвідвідуваніших сайтів уанету за липень 2019 року.

Вказано загальне охоплення за кількістю унікальних користувачів у віці від 14 років (комп'ютери та мобільні пристрої в сумі) упродовж липня 2019 року.

OLX обігнав Rozetka й опинився в ТОП-5 найпопулярніших сайтів України.

Серед 25 найпопулярніших сайтів липня – 10 новинних ресурсів (серед них кілька, за даними Інституту масової інформації, найбільш недостовірних - як-от ZNAJ та POLITEKA):


АНТИРЕЙТИНГ НОВИН: Хто вішає найбільше локшини? (ІНФОГРАФІКА)

Заборонена соціальна мережа Vk.com впала, проте зберегла місце в топ-25.

Офіційний портал ЦВК cvk.gov.ua, очікувано, під час виборів наростив охоплення й перемістився з 263 на 40 місце в списку.

Методологія

Дані Kantar TNS CMeter, desktop і mobile інтернет-користувачі у віці 14-70 років, n = 5000

Дослідження CMeter об’єднує дані з 3-х джерел:

Site-centric- лічильники, інтегровані в сайти.

Frame-centric- лічильники встановлені не на сайті, а в фреймі банерної мережі.

User-centric- панель, респонденти зі встановленими плагінами у браузерах та додатками Kantar TNS на телефонах, що поряд зі стандартними показниками (перегляди сторінок, охоплення, соціально-демографічні показники по всіх сайтах, з якими контактували респонденти), також фіксує контакт панелістів з контентом.

Дані з усіх джерел об’єднуються в режимі реального часу, що гарантує відсутність втрат в даних.

***

TEXTY.ORG.UA — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі, нам потрібна ваша підтримка. Для переказу коштів клікайте сюди

інтернет інфографіка змі

Знак гривні
Знак гривні