Динозаври вимирають: Ківалов, Кононенко, Добкін, Литвин та інші пролітають (СПИСОК)

Народний депутат чотирьох скликань В’ячеслав Богуслаєв узагалі поступається "тимчасово безробітному" весільному фотографу - звісно, від "Слуги народу".

У Раду не потрапить і Ігор Кононенко (якщо не зірве вибори), який зараз програє журналістові Олександру Дубинському понад 20% голосів. Підрахунок голосів затягується, оскільки Кононенко вивів своїх членів ОВК, і в ній немає коворуму.

Також до Ради не пройде Олександр Грановський, який зараз програє блогеру Олександру Куницькому 30%. Грановський уже визнав поразку.

Власник Ferrexpo, мільярдер Костянтин Жеваго вперше з часів "першого" Кучми залишиться без мандата.

Сергій Ківалов програє "Слузі народу" Олексію Леонову в 135-му окрузі Одеси. За підрахунку 73,73% Ківалов програє 3000 голосів.

У Києві програли свої округи представникам "Слуги народу" Дмитро Андрієвський та Олександр Третьяков. Останній програє рестораторові Миколі Тищенку 5000 голосів за опрацьованих 89,41% протоколів. А Андрієвський програє представнику групи "Мамахохотала" Роману Грищуку 30%.

Визнав поразку в окрузі в Донецькій області Борис Колесніков. Він програв представнику "ОП - За життя" Валерію Гнатенку.

Із менш публічно відомих - Володимир Арешонков. В його округ для забезпечення поразки Аваков направив спецназ гелікоптером. ОНОВЛЕНО: Арешонков таки перемагає "Слугу народу". Сергій Пашинський аж на третьому місці.

Лідер партії "Голос" Святослав Вакарчук заявив, що народний депутат 8-го скликання Богдан Дубневич намагається вкрасти голоси їхньої представниці у 118 окрузі Галини Васильченко. Вона наразі перемагає, але розрив буквально в кілька десятків голосів.

Брати Михайло і Дмитро Добкіни не потрапляють до нового складу Верховної Ради.

Про це свідчить інформація з сайту ЦВК.

Михайло Добкін був 15-м у списку партії "Опозиційний блок", яка наразі не долає 5% бар’єр для проходу в парламент.

Дмитро Добкін балотувався по харківському 178-му округу. Наразі там вже пораховано 98,75% голосів. Добкін іде третім із 16,38% підтримки.

Лідирує на окрузі кандидат від "Слуги народу" Олександр Літвінов.

Натомість, Віктор Балога таки переміг у кандидата від "Слуги народу" Едгара Токаря на 69 окрузі Закарпатської області. Балога, кандидат від партії "Єдиний центр", випередив Токаря майже на 800 голосів. За нього проголосували 35,81%, за Токаря 34,47% виборців.

У 70 окрузі за місце в парламенті змагається його брат Іван Балога. За результатами 58,49% опрацьованих протоколів, він програє понад 10% голосів члену партії Зеленського Михайлові Лабі.

Рада вибори-19

Знак гривні
Знак гривні