Як потрапити на дебати? З паспортом і без дудок (ЛІНК, ІНСТРУКЦІЯ)

У передвиборчому штабі кандидата на пост президента Петра Порошенка просять українців попередньо зареєструватися перед тим, як потрапити на дебати кандидатів на НСК "Олімпійський".

активна форма реєстрації

Про це йдеться в анонсі заходу, створеному штабом Порошенка та опублікованому в Facebook.

"Виключно заради громадян України, які мають право почути обох кандидатів перед голосуванням. Виключно з поваги до закону України та чесних виборів. Закликаємо прийти прихильників Петра Порошенка й показати, що ми є, що наш кандидат має реальну підтримку, і що наш вибір - свідомий", - йдеться в повідомленні.


Потрапити ж через сайт Зеленського виявилося неможливим - мабуть, то лише для "своїх

Водночас у штабі Порошенка закликали своїх прихильників не приносити на стадіон атрибутику спортивних змагань: "Ніяких фаєрів, дудок, барабанів тощо. Ми йдемо НЕ змагатися, хто кого перекричить. Приносьте з собою прапори та символіку в державних кольорах України та Євросоюзу".

"Участь пана Зеленського попередньо підтверджена. Якщо він дотримає слово, ми почуємо живі виступи обох претендентів на найвищу державну посаду. У нас буде нагода порівняти, подумати і зробити висновки для усвідомленого вибору", - йдеться в повідомленні.

Зазначається також, що в зв'язку з посиленими заходами безпеки глядачі допускаються на стадіон за попередньою реєстрацією.

Початок дебатів о 19.00. Рамки будуть відкритими на вхід з 16.30, вхід за списками та посвідченнями особи.

вибори-19 дебатл зеленський порошенко

Знак гривні
Знак гривні