Невловимий Зе ухилиться, схоже, від дебатів також і 19 квітня: тепер йому не підходить година

Порошенко запрошує кандидата в президенти Володимира Зеленського взяти участь у дебатах на НСК "Олімпійський" 19 квітня між 16 і 18 годинами. Після цього кандидати зможуть вирушити для дебатів на Суспільне телебачення.

У відповідь у Зеленського вважають недоцільною пропозицію штабу Петра Порошенка щодо проведення дебатів на НСК "Олімпійський" (Київ) 19 квітня з 16.00 до 18.00, оскільки "в цей час ще не завершиться робочий день" і всі охочі послухати кандидатів не зможуть дістатися до стадіону.

Позиція штабу Порошенка

"Петро Порошенко на додаток до тих дебатів, які передбачені законодавством, пропонує Володимиру Зеленському цього самого дня, 19 квітня, провести ще одні дебати на стадіоні "Олімпійський" в часових рамках з 16:00 до 18:00. Чому? Потім і Порошенко, і Зеленський мають вирушити, кожен окремо своєю дорогою, на дебати на Суспільне телебачення", - сказав Медведєв на брифінгу в понеділок.

За його словами, кандидати в президенти мають прибути в студію Суспільного о 19:30 п'ятниці і провести жеребкування для встановлення послідовності виступів.

Медведєв додав, що вважає це компромісною і конструктивною пропозицією. "У Зеленського немає жодних підстав її не прийняти, якщо він дійсно хоче справжніх змістовних дебатів", - зазначив він.

От саме тоді й "не може" Зеленський

"Насправді, якщо ми навіть говоримо про наших співгромадян, то в робочий час в п'ятницю їм буде важче прийти на стадіон, ніж увечері, коли у всіх уже закінчиться робочий день, щоб послухати кандидатів у президенти", - заявив представник штабу Зеленського, Разумков.

Нагадаємо, 14 квітня Порошенко вже чекав на Зеленського на стадіоні, але той не прийшов.

За матеріалами Цензора

вибори-19 дебатл зеленський порошенко

Знак гривні
Знак гривні