Порошенко приїде здавати аналізи міжнародним експертам. Зеленський — ні

Президент України Петро Порошенко приїде на НСК «Олімпійський» у Києві здавати аналізи представникам незалежної Добровільної антидопінгової асоціації (VADA), повідомили Радіо Свобода у департаменті інформаційної політики Адміністрації президента.


Кличко-спортсмен кличе Порошенка та Зеленського на справжню здачу аналізів

Порошенко заявив про готовність пройти тестування і в VADA, а команда Зеленського заявила, що їхній кандидат більше аналізів здавати не буде.

Перевірка кандидатів у президенти на наркотики і алкоголь спочатку була ідеєю самого Зеленського.

Нагадаємо:

Раніше колишній український боксер Володимир Кличко закликав кандидатів на посаду президента України Петра Порошенка і Володимира Зеленського 10 квітня між 15 та 18 годиною прибути на НСК «Олімпійський» і здати аналізи представникам VADA.

У штабі кандидата у президенти України Володимира Зеленського заявили, що він не буде здавати аналізи представникам VADA, організації, яка перевіряє на допінг професійних боксерів і бійців мішаних єдиноборств.

Суперник Петра Порошенка на повторному голосуванні 21 квітня, комік і керівник студії «Квартал 95» Володимир Зеленський 3 квітня висунув вимогу медичної експертизи обох кандидатів як передумову дебатів між ними, щоб «довести народові, що серед них немає ні алкоголіків, ні наркоманів».

порошенко вибори-19 зеленський медицина дебатл кличко

Знак гривні
Знак гривні