Гриценка не переконала зустріч із Зеленським, але він чекає оголошення команди. Може і підтримає

"Коли він публічно представить свою команду і якщо кандидати на ключові пости будуть для мене переконливими, - тоді я, напевно, проглосую."

Кандидат у президенти Володимир Зеленський не готовий до цієї посади, але "відповідальність усвідомлює".

Таку думку висловив колишній учасник президентських перегонів, лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко після зустрічі із Зеленським, - передає Українська правда.

"Мав зустріч з Зеленським. ...Чи готовий він до посади президента? Ні, не готовий, але відповідальність усвідомлює, готовий докладати зусиль і декларує намір спиратися на професіоналів. На дебати піде і серйозно до них готується, свого суперника оцінює адекватно, шапкозакидального настрою немає", - описав Гриценко свої враження.

Також він повідомив, що Зеленський ще визначається з "президентською" п'ятіркою кадрових призначень - главами СБУ, ГПУ, Нацбанку, Міноборони та МЗС.

За словами Гриценка, у кандидата в президенти немає домовленостей з кимось із нинішніх високопосадовців щодо збереження їх на посадах чи щодо місця в його команді: "Все, що гуляє мережею (різні прізвища прем'єрів, прокурорів, голів СБУ) - запевнив, що все це фейки".

"Чи буде він здавати Україну Путіну, відмовлятися від курсу на вступ до НАТО і ЄС, чи принижувати українську мову? Ні, не буде. Чи є в нього якісь зобов'язання перед Ігорем Коломойським? Запевнив, що немає жодних", - повідомив політик.

Гриценко додав, що зустріч відбулася "не для власного працевлаштування чи входження нашої команди до його команди, а щоб відчути і зрозуміти людину, яка має реальний шанс стати главою держави".

"Коли він публічно представить свою команду і якщо кандидати на ключові пости будуть для мене переконливими - тоді я, напевно, проголосую (за Зеленського у другому турі - ред.) щоб дати йому і країні шанс", - повідомив він і додав, що вони "домовилися продовжити спілкування".

вибори-19 гриценко зеленський

Знак гривні
Знак гривні