Порошенко теж здає аналізи (ФОТО)

Президент Петро Порошенко здає аналізи у медпункті НСК "Олімпійський". Наразі у Порошенка беруть кров.

За словами медиків, перші результати аналізів будуть готові за 2 години.


Зеленський здавав кров у приватному "Євролабі", хоча Супрун каже, що лише небагато спеціальних антидопінгових лабораторій здатні виявити наркотики

Після аналізів Порошенко вийшов на брифінг.

"Мене запросили на стадіон "Олімпійський". Я сьогодні на стадіоні. Я так розумію, Володимира Олександровича не було? Я прийшов – тебе нема. Я твердо переконаний, що він набереться мужності, доїде сюди, і дебати відбудуться, тим більше, що це є вимога українського закону", - сказав Порошенко.

Він додав, що з розумінням і схваленням поставився до пропозиції Зеленського щодо медичного освідування щодо відсутності наркотичної чи алкогольної залежності у кандидатів у президенти.

"Я одразу дав дозвіл на проведення зазначених досліджень. Я навіть не знаю, які клініки (тут брали аналізи – ред.), їх 4, вони різні – ті, що висловили бажання приїхати, провести незалежне дослідження. Вони мають можливість це зробити", - сказав Порошенко.

Він також додав, що розглядає можливість законодавчого закріплення проходження медобстеження кандидатами у президенти.

"Я вважаю, що це абсолютно необхідна позиція. Я би вніс необхідні зміни в законодавство, бо питання відсутності алкогольної і наркотичної залежності у кандидата і майбутнього президента – це є питання точно національної безпеки", - підсумував Порошенко.

вибори-19 дебатл курйоз порошенко

Знак гривні
Знак гривні