Почався мороз: Зеленський готовий до дебатів, але якщо

Володимир Зеленський тепер готовий до дебатів із президентом Петром Порошенком, якщо взяти участь у дискусії дозволить його графік художнього керівника студії "Квартал 95".

Про це в коментарі виданню "Обозреватель" сказав політолог, спікер штабу Володимира Зеленського Дмитро Разумков, передає Цензор.

Раніше Зеленський просто заявляв, що готовий до публічних дебатів.

За його словами, минулого разу Зеленський не зміг взяти участь у дебатах саме через заздалегідь заплановані виступи, й організатори теледебатів про це знали.

"Так, звичайно, з огляду на те, що Володимир заявляв, що він готовий до цих дебатів. Єдине, я не зовсім розумію щодо графіків, це питання до прес-служби. А в рамках того, наскільки це потрібно українському суспільству, це теж питання. Як свідчить практика, люди вже втомилися від обіцянок, які вони отримують, у тому числі й у рамках дебатів, і в рамках виборчих кампаній від представників чинних політичних еліт", - каже політолог.

Разумков також вважає, що перед проведенням дебатів коректніше було б почути звіт від чинної влади про виконані завдання й обіцянки, а потім вже формулювати нові позиції в програмі.

Водночас спікер передвиборчого штабу запевнив: "Володимир Зеленський готовий до дебатів, він про це говорив. А як це відбуватиметься і коли, це вже інше питання".

Зазначимо, що в афіші на офіційному сайті студії "Квартал 95" немає анонсованих гастролей і концертів за участю Володимира Зеленського.

Цензор

вибори-19 говорильня зеленський

Знак гривні
Знак гривні