Топові кандидати вже проголосували. У Гриценка зникла дружина, Зеленський кличе Міхо, Ляшко заробив на три роки тюрми

Явка станом на 11.00 одразу становила 16%. Найактивніше голосують виборці в Кіровоградській області (21,62%), найменша явка – у Закарпатській (7,95%).

Володимир Зеленський з дружиною Оленою проголосували на виборах глави держави в коледжі морського та річкового флоту Київської державної академії водного транспорту.

"Сьогодні у нас початок нового життя в нашій країні, я так думаю. Починається нове життя, нормальне, без корупції, без хабарів", – сказав Зеленський журналістам.

Кандидат у президенти також зазначив, що він і його команда вірять у перемогу.

Відповідаючи на запитання про те, з ким, на його думку, він вийде в другий тур, В.Зеленський сказав: "Може й сам. Нехай українці вирішують".

Зеленський заявив, що Міхеіл Саакашвілі може повертатися в Україну, а його допомога знадобиться будь-якому майбутньому президенту.

***

Чинний президент Петро Порошенко вже проголосував на виборах "за Україну".

Юлія Тимошенко з чоловіком Олександром проголосували на виборах президента України в Києві на Подолі.

Чоловік лідера "Батьківщини" провів аналогію зі Словаччиною, де на президентських виборах перемогла жінка, і додав, що в Україні має бути так само.

***

Анатолій Гриценко теж уже проголосував на виборах.

"Я проголосував за Україну без мародерів, за Україну в безпеці та благополуччі. Саме такою вона має бути, і такою вона буде", – заявив Гриценко.

Разом із тим він зазначив, що його дружина Юлія Мостова зникла зі списків виборців, хоча, за її словами, з 18 років вона голосує на цій дільниці й не змінювала своєї реєстрації з 1972 року.

***

Олег Ляшко проголосував на виборах президента. На виборчу дільницю Ляшко прийшов зі своєю дружиною Росітою.

"Сьогодні у нас унікальний шанс все змінити. Голосуємо з Росітою, щоб було менше свиней при владі й більше корів у селі!" – заявив політик.

вибори-19

Знак гривні
Знак гривні