Скандальний полковник СБУ влився у штаб Тимошенко (ФОТО)

Сьогодні екс-співробітник СБУ Роман Матковський, який засвітився на організації мітингу під будівлею активіста Шабуніна, "влився" у передвиборчий штаб Юлії Тимошенко.

Схеми: корупція в деталях - RFERL довели, що до організації фейкової акції протесту був причетний цей працівник Департаменту захисту нацдержавності.

Після пробіжки за Романом Матковським у дворі, він максимально недолуго, змінюючи покази, пояснював те, що сталося. Після цього, тоді ще начальник Матковського, а нині заступник голови СБУ Віктор Кононенко заявив, що той "не розумів, куди їде" і опинився там "за збігом обставин". Зрештою полковника усунули з посади та призначили розслідування.

Розслідування жодних порушень, звісно, не виявило, але Матковський перестав працювати в СБУ. Зараз він ходить по телеканалах (навіть ТК "Наш" та NewsOne) як експерт з безпеки та активно "топить" проти Порошенка. Під час аналізу його сторінки мене це трохи здивувало, адже полковник служив у СБУ, допомагав організовувати акцію проти противників президента... Але потім все встало на свої місця.

"Ми влились у виборчий штаб Юлії Володимирівни Тимошенко. Разом до перемоги! З нами Бог, з нами сила!", написав Роман Матковський на своїй сторінці:

Цензор

вибори-19 тимошенко Матковський

Знак гривні
Знак гривні