Вдова загиблого Рибака заборонила Тимошенко піаритись на ньому

Вдова по-звірячому вбитого терористами в окупованій Горлівці Володимира Рибака Олена у соцмережі заборонила Юлії Тимошенко публічно називати її покійного чоловіка "членом партії "Батьківщина".

Про це вона написала в Фейсбуці.

Вона зазначила: "Я, вдова Героя України Володимира Рибака, забороняю Юлії Тимошенко і її соратникам називати мого чоловіка В. Рибака членом партії "Батьківщина"!!! Вони не мають морального права навіть вимовляти його ім'я вголос, бо, очевидно, Володя при цьому "перевертається" в труні!!!

А я збираюся жити довго, щоб побачити справедливу відплату замовникам, причетним і виконавцям звірячого вбивства патріота України: сміливого, безкорисливого, чесного Героя - Володимира Рибака. А тепер про мотиви і причини мого виступу. 18.03.19 Юлія Тимошенко, вперше за 5 років, приїхала в м. Слов'янськ для відвідування місця, де є пам'ятна меморіальна дошка В. Рибаку. Там вона проголосила зворушливу промову про те, як вони цінували В. Рибака і т. д. Так само Юлія Володимирівна сказала, що допомагає родині Героя. Поруч із Тимошенко стояв її помічник А. Ярошенко, у якого вистачило совісті сказати, що він, взагалі, вивозив сім'ю із зони АТО. Хочеться глянути йому в очі!!!

Юлія Володимирівна не цікавилася моєю родиною чотири з половиною роки!

Тільки один раз у травні 2014 року ця мільйонерка виділила мені одноразову матеріальну допомогу і ненадовго поселила в однокімнатній квартирі. На цьому допомога моїй родині була вичерпана. Коли нам у триденний термін потрібно було виїхати з квартири, я написала СМС Ю. В. Тимошенко та її помічникові М. А. Лівінському, але за дивних обставин СМС не були доставлені до адресатів.

Зараз вони цинічно використовують пам'ять про Героя України і мученика Володимира Рибака для своєї передвиборчої реклами. А тоді, в 2014 році, його навіть не відновили в партії "Батьківщина", звідки його цинічно і нахабно вигнали за боротьбу з внутрішньопартійною корупцією 01.03.2013 року.

10.04.14 мій Володя зустрівся особисто з Юлією Тимошенко в Донецьку і попросив її відновити його в партії. Юлія Володимирівна пообіцяла зустрітися з Володею 17.04.2014 в Донецьку, але цього дня вже відбулися фатальні події - Володю викрали... 18.04.2014 я зустрілася з Юлією Тимошенко в Донецьку і попросила врятувати мого чоловіка. У відповідь вона довго не могла зрозуміти про кого йдеться.

Потім куратором з пошуку Володі призначила саме А. Ярошенка. А. Ярошенко, який стояв по праву руку від Ю. Тимошенко - людина з кримінальним забарвленням, істота без жодних моральних принципів. Його вигнав Яценюк, Аваков заборонив навіть наближатися до його відомства. Але Ярошенкові треба було терміново повернутися в одну з відомих політичних сил. Для цього він скористався моїм горем. Але ця мерзота, прошу вибачення за нелітературне слово, мало того, що не вивозив мою сім'ю, а ще й обдурив, обіцяючи дати гроші на дорогу і не давши. Виїжджали ми самі, втрьох: я, син і дочка. Якби не наш син, мене б ще під Ізюмом пристрелив російський солдат з автоматом.

Я довго мовчала, бо боялася за своє життя, тому що живу одна з дочкою-інвалідом 2-ї групи. Так, так, це та дівчинка, яка в 2016 році на День Прапора України піднімала його разом із президентом. Наша дитина після садистського вбивства батька стала постійно хворіти, а ставлення партії "Батьківщина", якій чоловік віддав чотири роки беззастережного, самовідданого, безкоштовного служіння, остаточно її добило, в результаті чого на даний момент вона має 2-гу групу інвалідності.

На жаль, у нашій країні ще мало хто вміє лікувати посттравматичний синдром. Я пішла з роботи, доглядаючи за дочкою. Довелося просити допомоги: у Авакова, Кличка, знайомих послів України, патріотично налаштованих прокурорів і навіть Глави СБУ. Мені допомогли всі, а БПП навіть без мого прохання.

Але перш за все, хочу висловити величезну подяку і вклонитися в ноги ветерану АТО, добровольцю 81 і 95 бригад, Сергію - за те, що він, а не Юлія Тимошенко згадав про сім'ю Рибака. А також я від усього серця дякую всім українцям, які пересилали мені гроші на картку і відривали від себе, щоб допомогти моїй родині вижити в трагічній ситуації!"

донеччина герої вибори-19 тимошенко рибак

Знак гривні
Знак гривні