Підлі щури, які намагалися розікрасти армію, будуть покарані, - Кривонос, РНБО

Новопризначений заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони Сергій Кривонос заявляє про намір жорстко припиняти випадки корупції та розкрадання в оборонній промисловості та армії України.

Про це він повідомив на церемонії призначення на посаду заступника секретаря РНБО, - передає Цензор.

"Що стосується роботи з реформування оборонної промисловості... Я докладу максимум зусиль, щоб зробити неможливими прояви корупції, мародерства в армії. І ті підлі щури, які намагалися або намагаються розкрасти армію, розікрасти нашу державу, я впевнений, вони будуть покарані", – сказав Кривонос.

Він подякував президенту України Петру Порошенку "за те, що... мене почули, і Ви дозволили, дали мені можливість продовжити шлях воїна".

"Я впевнений, що та програма, яка напрацьована і яку ми назвали "П'ять кроків до перемоги", в максимально короткі терміни дасть змогу зробити нашу Україну ще сильнішою, ще більш згуртованою і практично унеможливить старання РФ здійснювати пряму агресію на території України", – резюмував С.Кривонос.

Петро Порошенко у вівторок призначив Кривоноса, який обіймав до цього посаду заступника командувача Сил спеціальних операцій Збройних сил України, заступником секретаря РНБО.

Кривонос висувався кандидатом у президенти України в 2019 році, але 6 березня зняв свою кандидатуру, підтримавши кандидатуру Петра Порошенка.

кривонос скандал порошенко армія вибори-19 закупівлі

Знак гривні
Знак гривні