В Миколаєві після засідання прямо під судом посеред дня застрелили двох людей (ВІДЕО)

У середу, 30 січня, на вул. Космонавтів у Миколаєві біля будівлі "Космос Плаза", де розташований Ленінський районний суд, розстріляли чоловіка й жінку.

Просто біля входу в будівлю невідомий вистрелив у людей з мисливського карабіна "Сайга". Зброя залишилася на місці злочину. Жінка загинула на місці, чоловік помер дорогою в лікарню.

На місце прибули 5 автомобілів патрульної поліції, слідчо-оперативна група Інгульського райвідділу поліції, експерти. Місце скоєння злочину обгороджено.

Стрільця затримали на місці злочину. Водночас спільникові вбивці спершу вдалося втекти. У Миколаєві було оголошено план "Перехоплення". Розшукували мікроавтобус "Мерседес Віто", на якому втік підозрюваний.

Згодом поліція затримала чоловіка, який покинув місце злочину на "Мерседесі Віто". Затриманий чоловік - син підозрюваного в убивстві, його зупинили біля Варварівського мосту в Миколаєві.

Стрілянина біля Ленінського райсуду Миколаєва, в результаті якої загинули двоє людей, пов'язана з розглядом спору в цьому суді між жителями Миколаєва та Одеси. Про це місцевому виданню НикВести повідомив начальник слідчого відділу поліції Іван Виговський.

"Сьогодні відбулося судове засідання у цивільній справі про заборгованість ще 2008 року між миколаївцем і двома жителями Одеси. Рішення було прийнято на користь осіб, які подали цивільний позов. Після чого необхідно було сплатити певну суму збитку", - розповів поліцейський.

За словами Виговського, стрілець не визнає боргу, який суд зобов'язав його сплатити. Після судового засідання між учасниками виник конфлікт, під час якого чоловік зробив два постріли з рушниці.

За матеріалами Лівого берега

миколаїв кримінал

Знак гривні
Знак гривні