Зеленський вирішив повчитись у антикорупціонерів Шабуніна та Лещенка (ФОТО)

Це особливо цікаво, якщо згадати про "антикорупційність" олігарха Коломойського, який піарить кандидата у президенти Зеленського у своїх ЗМІ.

Шоумен Зеленський зустрівся з Лещенком та Шабуніним для розробки «антикорупційної дорожньої карти». 28 січня команда шоумена зустрілася з антикорупціонерами, серед яких, зокрема, були голова правління Центру протидії корупції (ЦПК) Віталій Шабунін, народний депутат Сергій Лещенко та екс-член Національного агентства з питань запобігання корупції (НАПКА) Руслан Рябошапка.

"Щодня Плюси показують "реаліті-шоу", як Зеленський іде в преиденти, і постійно в його штаб приходять експерти вчити його дерджавотворенню", - пише журналістка Мар'яна П'єцух:

Віталій Шабунін, коментуючи зустріч, повідомив, що Володимир Зеленський «підтримав антикорупційний порядок денний, запропонований 20-ма провідними антикорупційними організаціями».

Він також додав, що Центр протидії корупції планує зустрічі з іншими політиками та кандидатами у президенти, зокрема, з Анатолієм Гриценком, Віктором Чумаком та Віктором Трепаком.

Раніше журналісти програми «Схеми» оприлюднили розслідування, у якому йшлося, що Зеленському та його бізнес-партнерам через кіпрську фірму належать три кінокомпанії, які зареєстровані в Росії. Пізніше Зеленський визнав, що є власником цих компаній, та пообіцяв вийти з них.

корупція зеленський

Знак гривні
Знак гривні