Кличко госпіталізований в Австрії й не зможе бути на висуненні на другий термін Порошенка

Мера Києва Віталія Кличка госпіталізовано в австрійському місті Санкт-Йоганн-ін-Тіроль.

За відомостями джерел LB.ua, це сталося ще три дні тому. Очевидно, що таким чином Кличко не зможе сьогодні бути присутнім на Форумі Петра Порошенка, щоб підтримати його висування в президенти, - нагадує Лівий берег.

26 січня Віталія Кличка доставили зі швейцарського Давоса, де закінчився економічний форум, в австрійську клініку на обстеження. Про це повідомила його прес-секретар Оксана Зінов'єва.

"Віталій Кличко проходить обстеження і реабілітацію в Австрії. У нього загострення наслідків старої травми спини", - сказала прес-секретар.

Вона додала, що травма не пов'язана з прогулянкою на лижах. "Деталі мені не відомі. Хірургічних втручань не було", - сказала вона.

Крім того, прес-секретар не повідомила про дату повернення мера до своїх обов'язків міського голови. При цьому додала, що в зв'язку з тим, що сталося, мер відклав робочий візит в Осло.

Порошенко може заявити про висунення на другий термін на форумі "Від Крут до Брюсселя. Ми йдемо своїм шляхом", який відбудеться 29 січня в Києві на території найбільшого виставкового центру України - МВЦ на "Лівобережній".

австрія вибори-19 кличко порошенко

Знак гривні
Знак гривні